Jahorina, Bosna i Hercegovina, +387 57 270-500 / +387 57 270-501


DOBRODOŠLI

Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvijek tu na raspolaganju za Vas.

Shape Image
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 3
  • Slider 3
  • Slider 3

SOBE/Hotel Nebojša

Hotel raspolaže sa 85 ležaja raspoređenih u 30 komfornih soba. Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu.

Struktura soba: dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe , četvorokrevetne sobe i porodične sobe.

Gostima su u sobama na raspolaganju: * TV * Telefon * Besplatan pristup internetu * Mini bar * Kupatila sa fenom * Usluge room servisa * Usluge vešeraja *.

INFO

Uživajte u našoj bogatoj TV ponudi kanala, kako domaćih tako i inostranih.

Bežični internet je omogućen preko pametnih rutera razvedenih po cijelom hotelu, što svim gostima obezbeđuje dovoljnu brzinu za nesmetan rad.

Mineralna voda gazirana 0.25 2.00

Mineralna voda gazirana 2.00

Mineralna voda negazirana 2.00

Sok limenka 3.50

RSok SG 3.5

Pivo 4.00

Kikiriki 2.00

Grissini 2.00

Kinder bueno 3.00

Chipsy 2.00

Cijene izražene u KM.

Slika
JELOVNIK

Bez obzira na to da li ćete započeti dan doručkom kod nas, svratiti na ručak ili možda romantičnu večeru, naši kuvari uvijek su spremni da Vas iznenade i obraduju.

Slika
KARTA PIĆA

Pored bogatog asortimana jela, u našem resoranu možete probati pored toplih napitaka, mnoga svjetska pića kao i razne vrste kvalitetnog vina.

Slika
PARKING

Gostima je na raspolaganju vanjski parking koji se naplaćuje od strane Olimpijskog centra Jahorina, i koji je pokriven video nadzorom.