Jahorina, Bosna i Hercegovina, +387 57 270-500 / +387 57 270-501


DOBRODOŠLI

Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvijek tu na raspolaganju za Vas.

Shape Image
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 3
  • Slider 3
  • Slider 3

SOBE/Hotel Nebojša

Hotel raspolaže sa 85 ležaja raspoređenih u 30 komfornih soba. Elegantno i moderno opremljene sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i fascinantan pogled na planinsku ljepoticu.

Struktura soba: dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe , četverokrevetne sobe i porodične sobe.

Gostima su u sobama na raspolaganju: * TV * Telefon * Besplatan pristup internetu * Mini bar * Kupatila sa fenom * Usluge room servisa * Usluge vešeraja *.

INFO

Uživajte u našoj bogatoj TV ponudi kanala, kako domaćih tako i inostranih.

Bežični internet je omogućen preko pametnih rutera razvedenih po cijelom hotelu, što svim gostima obezbeđuje dovoljnu brzinu za nesmetan rad.

Mineralna voda gazirana 0.25 2.00

Mineralna voda gazirana 2.00

Mineralna voda negazirana 2.00

Sok limenka 3.50

RSok SG 3.5

Pivo 4.00

Kikiriki 2.00

Grissini 2.00

Kinder bueno 3.00

Chipsy 2.00

Cijene izražene u KM.

Slika
RESTORAN

Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. Posluženje pansionskih obroka je na bazi buffet stola, dok za goste koji ne koriste usluge smještaja, imamo u ponudi raznovrstan a la carte meni.

Slika
KOMFOR

Veoma udobne i komforne sobe stvorene su da zadovolje potrebe svih gostiju koji očekuju kvalitetan boravak i prijatnu atmosferu uz ljubazno osoblje. Čistoća i urednost krasi naše sobe koje posjeduju vlastito kupatilo/WC, fen za kosu, kablovsku televiziju i besplatan internet.

Slika
PARKING

Gostima je na raspolaganju besplatan vanjski hotelski parking, koji je pokriven videonadzorom.