Jahorina, Bosna i Hercegovina, +387 57 270-500 / +387 57 270-501


DOBRODOŠLI

Hotel Nebojsa je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku ljepoticu.

Shape Image
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 3

Bašta/Hotel Nebojša

Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova "mala oaza", gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene debelim snježnim prekrivačem. Zimska bašta posjeduje kapacitet od 60 mjesta. Obezbjeđen je pristup wireless internetu.

INFO

Pažljivo pripremljene obroke od najkvalitetnih namirnica.Uskoro više informacija.

Ugodan ambijent unutrašnjosti restorana, kao i terasa pozivaju na uživanje u vrhunskim specijalitetima pripremljenima od najkvalitetnijih i svježih namirnica. Uz navedene specijalitete svakako ide i čaša vrhunskog vina, a u vinskoj karti nalazi se preko 50 vrsta domaćih i stranih vina.

Bežični internet je omogućen preko pametnih rutera razvedenih po cijelom hotelu, što svim gostima obezbeđuje dovoljnu brzinu za nesmetan rad.

Slika
JELOVNIK

Pored bogatog asortimana jela, u našem restoranu možete probati pored toplih napitaka, mnoga osvježavajuća pića kao i razne vrste kvalitetnog vina.

Slika
KARTA PIĆA

Pored bogatog asortimana jela, u našem resoranu možete probati pored toplih napitaka, mnoga svjetska pića kao i razne vrste kvalitetnog vina.

Slika
PARKING

Gostima je na raspolaganju besplatan vanjski hotelski parking, koji je pokriven videonadzorom.