Jahorina, Bosna i Hercegovina, +387 57 270-500 / +387 57 270-501


DOBRODOŠLI

Hotel Nebojša je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku ljepoticu.

Shape Image
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 3

Bašta/Hotel Nebojša

Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova "mala oaza", gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene debelim snježnim prekrivačem. Zimska bašta posjeduje kapacitet od 60 mjesta. Obezbjeđen je pristup wireless internetu.

INFO

Pažljivo pripremljene obroke od najkvalitetnih namirnica.Uskoro više informacija.

Ugodan ambijent unutrašnjosti restorana, kao i terasa pozivaju na uživanje u vrhunskim specijalitetima pripremljenima od najkvalitetnijih i svježih namirnica. Uz navedene specijalitete svakako ide i čaša vrhunskog vina, a u vinskoj karti nalazi se bogata ponuda domaćih i stranih vina.

Bežični internet je omogućen preko pametnih rutera razvedenih po cijelom hotelu, što svim gostima obezbeđuje dovoljnu brzinu za nesmetan rad.

Slika
JELOVNIK

Bez obzira na to da li ćete započeti dan doručkom kod nas, svratiti na ručak ili možda romantičnu večeru, naši kuvari uvijek su spremni da Vas iznenade i obraduju.

Slika
KARTA PIĆA

Pored bogatog asortimana jela, u našem resoranu možete probati pored toplih napitaka, mnoga svjetska pića kao i razne vrste kvalitetnog vina.

Slika
PARKING

Gostima je na raspolaganju vanjski parking koji se naplaćuje od strane Olimpijskog centra Jahorina, i koji je pokriven video nadzorom.